Ameco introduceert stoppen met roken programma

Ameco, oorspronkelijk opgericht als Amsterdam Meat Company in 2003, is meer dan alleen een toonaangevende leverancier van smaakvol rundvlees uit Nederland. Als onderdeel van de VanDrie Group, een wereldwijd opererend familiebedrijf, heeft Ameco een sterke traditie van kwaliteit en toewijding aan gezondheid. Naast hun bekende vleesproducten, zet Ameco zich in voor het welzijn van haar medewerkers en gemeenschap door middel van verschillende initiatieven, waaronder het Stoppen met Roken programma.

HET STOPPEN MET ROKEN PROGRAMMA

Bij Ameco begrijpen we dat roken niet alleen schadelijk is voor de gezondheid van het individu, maar ook voor de algehele welzijnsdoelstellingen van onze organisatie. Daarom hebben we een speciaal Stoppen met Roken programma ontwikkeld om medewerkers te ondersteunen bij het nemen van de stap naar een rookvrij leven.

ONZE BENADERING

Ons programma is ontworpen met aandacht voor de unieke behoeften van elk individu. We bieden ondersteuning op maat, variërend van informatieve sessies tot individuele begeleiding door professionals op het gebied van rookverslaving. Door deel te nemen aan het, voor medewerkers kosteloze, programma krijgen medewerkers toegang tot hulpmiddelen, advies en een ondersteunende gemeenschap die hen helpt om tabak voorgoed vaarwel te zeggen.

WAAROM KIEZEN VOOR HET AMECO STOPPEN MET ROKEN PROGRAMMA?

Persoonlijke begeleiding: Onze ervaren professionals begeleiden individuen op hun reis naar een rookvrij leven.
Maatwerk: We begrijpen dat elk individu uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte ondersteuning en strategieën.
Gemeenschapsgevoel: Onze programma’s brengen mensen samen, waardoor een ondersteunende gemeenschap ontstaat die de weg naar een rookvrij bestaan deelt.

TENSLOTTE

Bij Ameco streven we naar een gezonde en welvarende gemeenschap, waarbij het Stoppen met Roken programma een van de vele initiatieven is die onze toewijding aan het welzijn van onze medewerkers en hun families weerspiegelt. Samen bouwen we aan een gezonde toekomst, één rookvrij leven tegelijk.

Scroll naar boven